Menu
profil

 

Bitanescu, Femeie - Varsta 27 ani

Intra in contact acum!

bifa Mesajul tau a fost trimis cu succes lui Bitanescu!

Descriere

Despre mine: Duminicile ne spunem cuvinte de dragoste, dar ne petrecem nop?ile singuri. Pentru vina de-a fi cerut prea putin, pentru pacatul de-a fi iubit prea mult. Pentru trufia de-a nu fi inteles la timp unde se termina visul si incepe viata. Unde e desenata linia subtire, invizibila, absurda, dintre aproape si atat de departeaSeara de seara as fi vrut sa imi gasesc puterea sa ademenesc primavara printre noi. Sunt unele zile in care totul ne raneste, ca si cum ar fi fost programat fiecare minut pentru deznadejde. Sunt unele zile in care suferinta si orgoliul se transforma intr-un amalgam de lacrimi si de neputinta, care te sufoca pana aproape de moarte. Cum sa uiti umilintele, si greselile, si asteptarile, si nemiloasele refuzuri ? Cum sa invati sa ierti, intr-o relatie in care niciodata nu ti se acorda iertarea? Nu mai stiu sa ma iert pentru naivitate, pentru deznadejde, pentru speranta, pentru rataciri, pentru iubiri. Nu mai stiu cum sa merg mai departe. Sper ca toate visele tale sa se implineasca, fara mine. Si astfel, fiecare om e liber sa descopere dragostea in felul lui, din propriul punct de vedere si in limita pe care inima lui o poate suporta. Descrierile atat de patimase, povestirile triste despre vietile omului de rand, cartile de colorat cu feti-frumosi si curcube, rasariturile de luna si serenadele, florile sangerande si straiele albe ca neaua, calatoria in acelasi compartiment cu o persoana misterioasa, zambetul fluturat la coltul strazii, freamatul unei pleoape ferind ochiul de o confruntare directa, un barzaune buimac ciocnindu-se de buzele tale, o frunza ingalbenita sfarsind in imbratisarea razelor soarelui ei. sunt toate laturi diferite ale aceluiasi sentiment. cine sunt eu?. pai va spun. sunt:*

Bitanescu
Bitanescu
Bitanescu
original

 

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2eur+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.

Femei singure - Anunturi Matrimoniale Sex - ZumChat

Profile cu numar de telefon si adresa de email, doamne si domnisoare care cauta un barbat serios pentru intalniri discrete fara bani.